کاربر محترم خوش آمدید
  • ۱۳۹۵/۰۸/۰۴   زمان تاییدو تحویل چک وام های درخواستی

به اطلاع میرساند زمان تایید وتحویل چک وامهای درخواستی از روز چهارم هر ماه به بعد بوده وباارسال پیامک اعلام میشود.

• ۱۳۹۵/۰۷/۰۳   ارسال اس ام اس جهت دریافت چک وام درخواستی

به اطلاع اعضا میرساند منبعددر صورت تایید وام وصدور چک جهت اطلاع اعضا اس ام اس ارسال خواهد شد

• ۱۳۹۵/۰۶/۰۳   پرداخت وام زودتر از موعد

از ماه جاری اعضا با حداکثر 8 قسط مانده از وام عادی میتوانندوام زودتر از موعد درخواست نمایند شرایط پرداخت: کاهش ضریب وام به ازای هر قسط مانده دودهم با کسر اقساط وام قبلی وکسر کارمزد شایان ذکر است پرداخت وامهای فوق در صورت وجود منابع مالی در صندوق امکان پذیر میباشد.

• ۱۳۹۵/۰۵/۲۷   ارسال اس ام اس به متقاضیان وضامن

منبعد جهت اطلاع رسانی اعضا پس از ثبت درخواست وام بطور همزمان به متقاضی وضامن اس ام اس ارسال خواهد شد در صورت تایید وصدور چک نیز پیامی به متقاضی جهت دریافت چک ارسال خواهد شد در صورت عدم دریافت حتما اطلاعات خود را در سایت بروز رسانی نمایید.

• ۱۳۹۵/۰۲/۲۲   مشاهده اخبار صندوق در گروه تلگرامی دانشگاهیان زنجان

جهت عضویت ومشاهده اطلاعیه های صندوق درگروه تلگرامی دانشگاهیان زنجان شماره تلفن خود را باذکر نام به 09125415632ارسال نمایید .

• ۱۳۹۵/۰۱/۲۵   قابل توجه اعضای محترم

حداکٍثر وام قابل پرداخت صندوق به 42میلیون تومان وحداکثر سپرده ماهانه به84 هزار تومان (قابل تغییر در زمان درخواست وام عادی) افزایش یافت.

• ۱۳۹۵/۰۱/۲۵   لزوم بروزرسانی شماره تلفن همراه و داخلی اعضا

اعضای محترم با توجه به ارسال اس ام اس های صندوق به شماره تلفن همراه در صورت تغییر در شماره تلفن داخلی وهمراه حتما نسبت به ویرایش .تغییر در سامانه صندوق اقدام نمایید در ضمن با توجه به اقدامات انجام گرفته محدودیت تبلیغاتی پیامهای صندوق حذف در صورت عدم دریافت پیام و پس از کنترل شماره در سایت با آقای مهندس قزلباش تماس بگیرید.

• ۱۳۹۵/۰۱/۲۵   چند نکته مهم (وام عادی)

با توجه به سوالات مکرر یادآور میشود: 1-اقساط وام عادی را با دقت انتخاب نمایید امکان تسویه وپرداخت وام بعدی قبل از اتمام اقساط وجود ندارد 2-برای دریافت وام بیشتر در دوره بعد با افزایش سپرده ثابت(در هنگام اخذ وام) یا افزایش سپرده ماهانه(حداکثر 84 هرار تومان) اقدام نمایید 3-سپرده های مازاد خود را به صندوق بسپارید و از مزایای آن (وام متغیر)یا سود روزشمار18 درصد برخوردار شوید

• ۱۳۹۴/۰۴/۲۶   لزوم تایید ضامن درسایت

به اطلاع میرساند در صورت عدم تایید ضامن در سایت فرایند صدور چک امکان پذیر نخواهد بود ضروریست اعضا پس از درخواست وام به ضامن اطلاع وپیگیری نمایند که ضمانت تایید شده باشد

• ۱۳۹۴/۰۲/۱۹   قابل توجه اعضا(زمان ثبت درخواست وام)

1-زمان ثبت درخواست وام عادی در ماه بعد اتمام وام وحدودا از هفدهم الی بیست وپنجم میباشد 2- زمان ثبت درخواست وام ضروری حداقل یکماه پس از اتمام وام قبلی واز روز بیست وششم تا زمان وجود اعتبار و بصورت شناور میباشد (در صورتیکه درخواستهای وام عادی بیش از منابع پرداخت باشد وام ضروری پرداخت نخواهد شد). 3-در صورت ازدیاد تقاضا برای وام ضروری اولویت با اعضایی خواهد بود که فاصله زیادی از اتمام وام ضروری قبلی گذشته باشد.

• ۱۳۹۳/۰۹/۱۸   پیگیری و اصلاح مغایرت سپرده و وام صندوق

همکاران محترم عضو صندوق معین دانشگاه در صورت مشاهده هر گونه مغایرت در فیش حقوقی و سایت صندوق معین با داخلی 2308 تماس حاصل فرمایید.

• ۱۳۹۳/۰۴/۳۱   قابل توجه متقاضیان وام(خیلی مهم)

1-درصورت عدم تایید ضامن از طریق سایت صدور چک امکانپذیر نمیباشد 2-زمان تحویل چک وامها در سایت (قسمت اخبار) اعلام میگردد 3- گرفتن پرینت از در خواست پس از صدور چک امکانپذیر خواهد شد

• ۱۳۹۲/۰۴/۱۶   شماره تماس

همکاران محترم میتوانند برای هر گونه راهنمایی و ورود به سایت با داخلی 2535و2541 یا 09125415632تماس بگیرند

• ۱۳۹۲/۰۳/۱۳   در صورتی که sms صندوق به دست شما نمی رسد

احتمالا شماره شما در لیست شماره های مسدود شده مخابرات قرار گرفته است . ارسال 1 به شماره 8999 باعث مسدود شدن و ارسال 2 به شماره 8999 برای باز شدن ارسال تبلیغات می باشد اگر کسی عدد 1(لاتین) را به 8999 بفرستد تبلیغات برایش مسدود میشود حالا اگه بخواهد دوباره باز شود باید عدد 2 (لاتین) را به 8999 بفرستد ولی اگه کسی خودش درخواست نداده ولی اس ام اس برایش مسدود شده باید اس ام اس خالی به 7000 بفرستد یا شماره پرونده را از رو قبض موبایل بخواند و به 9990 زنگ بزند و درخواست باز کردن شماره را بدهد.

• ۱۳۹۲/۰۳/۰۷   نحوه ورود به سامانه

در قسمت کلمه کاربری ، کد ملی را وارد نمایید و در قسمت کلمه عبور یا قسمت عددی سریال شناسنامه و یا کد ملی را وارد نمایید. دقت فرمایید بعد از اولین ورود کلمه عبور خود را تغییر دهید. لطفا اطلاعات شخصی را بروز رسانی نمایید. پس از معرفی ضامن میبایست ضامن به سایت مراجعه وتایید نماید